- Zupa Rosołek z makaronem lub Krem pieczarkowy lub brokułowy z groszkiem ptysiowym posypany natką
- Kurczak z potrawce z ryżem i marchewką z groszkiem
- Kotlet de volaille (z masłem i pietruszką, z żółtym serem, z fetą i szpinakiem)
- Kotlet Wielkopolski (z farszem warzywnym)
- Kotlet Szwajcar
- Schab po Królewsku
- Zraz wieprzowy podany z kluską śląską
- Pieczeń w sosie własnym
- Sznycel z pomidorem i ogórkiem
- Sznycel z pieczarkami
- Sznycel Hawaii
- Kotlet mielony wieprzowy
- Kotlet schabowy
- Kotlet z kurczaka
- Udo pieczone
- Polędwiczki w sosie z kurek z ziemniakami zasmażanymi
- Dodatki: ziemniaki gotowane, ziemniaki zasmażane, frytki, krokiety
- Surówki: z białej, z czerwonej, z modrej, z kiszonej, wiosenna, z pora, buraczki, jarzyny gotowane
- Szynka z jajkiem na sałatce jarzynowej
- Szynka ze szparagą na sałatce jarzynowej
- Kieszonki schabowe
- Schab ze śliwką
- Rolada wieprzowa
- Rolada drobiowa ze szpinakiem
- Tatar oraz Półmiski szynki sery + sałatki
- Sałatki: jarzynowa, gracka, zapieckowa, mix
- Pieczywo tradycyjne, pieczywo ciemne, bagietka czosnkowa
- Golonka gotowana
- Golonka bawarska
- Udo pieczone
- Szaszłyk drobiowy
- Szaszłyk wieprzowy
- Kiełbasa grzana
- Barszcz czysty
- Dodatki: bigos, leczo, kapusta zasmażana, pieczywo, masło, chrzan, musztarda